Cine sunt eu?

Eu sunt clientul ideal al agentiilor de turism. 🙂

Cea care ar merge oricand, oriunde. Cea care are bagajele mereu facute. Cea care povesteste cu atata entuziasm despre o destinatie incat te desparti de mine cu rezervarea deja facuta. 🙂

Da, recunosc! Imi place sa calatoresc! (Exista cineva caruia sa nu ii placa?)

Imi place in egala masura sa imi planuiesc calatoria cu luni inainte sau sa cumpar bilet de avion cu plecare maine. Pentru ca… it’s all about discovering the world! Fie ca o fac dintr-un ghid turistic, dintr-o carte sau din indicatiile localnicilor, ceea ce caut de fapt este acelasi sentiment. Stii la ce ma refer? Acel delicios amestec de surpriza, revelatie, nou si familiar in diverse proportii, lucruri comune si obiceiuri atat de diferite, legaturi si raporturi intre mine si… lume!

Si aici scriu eu.  Despre locuri si calatorii. Pe care le fac, le visez sau le planific. Despre destinatii iubite. Pe care le cunoasc sau vreau sa le cunosc. Aproape, departe. Destination: Any!

dsc09897-2

Copyright Disclaimer
All images, unless otherwise stated are property of ©2009 Lily Coman. Images may not be copied, printed or otherwise disseminated without express written permission of Lily Coman. All rights reserved.
.
©2009 Lily Coman – Toate drepturile rezervate. Materialele postate pe acest site apartin in totalitate autorului si se afla sub protectia Legii Dreptului de Autor. Preluarea lor se poate face doar cu acordul scris al autorului si cu citarea sursei. La sfarsitul fiecarei preluări de text trebuie sa existe un link catre acest site.

Contact: amma_lirio at yahoo.com

Un gând despre “Cine sunt eu?

  1. Flori Tiugan

    Buna seara,
    am citit ce ați scris despre cazarea in Thassos și am nevoie de un sfat legat de cazare in zona Golden Beach. Am văzut ca ați fost foarte mulțumită de cazarea la vila Athinia(cred), dar eu am găsit cazare in 2 locații total diferite ca și grad de confort-Golden Sand,un hotel de 2-3 stele situat chiar pe Golden beach, cazarea aproximativ 800 euro, fără masa, dar și la Mare Monte Small-940 euro, mic dejun inclus. Îmi cer scuze dar nu am fost niciodată in Thassos,îmi este foarte greu sa fac o alegere și de aceea am nevoie de un sfat.
    Va mulțumesc anticipat,
    toate cele bune!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s